Pridať recept

Plnené diviačie závitky

ingrediencie

500 g
diviačie stehno
soľ
mleté čierne korenie
horčica
2 ks
kyslá uhorka
1 ks
klobása
100 g
údená slanina
2 ks
uvarené vajce natvrdo
hladká múka
olej
2 ks
cibuľa
mletá červená paprika
3 dl
mäsový bujón
majorán
bazalka

postup

1.
Mäso umyjeme, odblaníme, osušíme, nakrájame na plátky, vyklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Obložíme hranolčekmi uhorky, klobásy, slaniny a vajec, zvinieme, prepichneme špáradlom a obalíme v múke.
 
2.
Na rozohriatom oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, vložíme závitky, opečieme zo všetkých strán, poprášime mletou paprikou, zalejeme horúcim bujónom, prikryjeme a dusíme domäkka.
3.
Dochutíme majoránom a bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať