Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rascová polievka s vajíčkom

6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 PL
celá rasca
1/2 ks
pór
1 KL
soľ
2 ks
vajce
1 kocka
maslo
podľa chuti
pažitka
trochu
vegeta
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Pór (cibuľku) očistíme a pokrájame na drobno. Môžeme dať aj nadrobno pokrájané zemiaky (2-3 malé kusy budú stačiť) alebo koreňovú zeleninu.
2.
Do hrnca dáme kocku masla, rozpustíme, pridáme 1 PL celej rasce (kto che môže dať aj viac). Krátko opražíme a pridáme pór. Okoreníme. Zalejeme vodou. Povaríme 7 minút.
3.
Potom do vriacej polievky pridáme osolené rozšľahané vajcia. Premiešame, povaríme asi minútu max. 2 minúty a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...