Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rascová polievka s vajíčkom

6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 PL
celá rasca
1/2 ks
pór
1 KL
soľ
2 ks
vajce
1 kocka
maslo
podľa chuti
pažitka
trochu
vegeta
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Pór (cibuľku) očistíme a pokrájame na drobno. Môžeme dať aj nadrobno pokrájané zemiaky (2-3 malé kusy budú stačiť) alebo koreňovú zeleninu.
2.
Do hrnca dáme kocku masla, rozpustíme, pridáme 1 PL celej rasce (kto che môže dať aj viac). Krátko opražíme a pridáme pór. Okoreníme. Zalejeme vodou. Povaríme 7 minút.
3.
Potom do vriacej polievky pridáme osolené rozšľahané vajcia. Premiešame, povaríme asi minútu max. 2 minúty a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...