Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rascová polievka s vajíčkom

6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 PL
celá rasca
1/2 ks
pór
1 KL
soľ
2 ks
vajce
1 kocka
maslo
podľa chuti
pažitka
trochu
vegeta
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Pór (cibuľku) očistíme a pokrájame na drobno. Môžeme dať aj nadrobno pokrájané zemiaky (2-3 malé kusy budú stačiť) alebo koreňovú zeleninu.
2.
Do hrnca dáme kocku masla, rozpustíme, pridáme 1 PL celej rasce (kto che môže dať aj viac). Krátko opražíme a pridáme pór. Okoreníme. Zalejeme vodou. Povaríme 7 minút.
3.
Potom do vriacej polievky pridáme osolené rozšľahané vajcia. Premiešame, povaríme asi minútu max. 2 minúty a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...