Pridať recept

Tofu v aspiku

10
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
údený syr tofu
1 konzerva
hrášok
2 ks
mrkva
5 ks
kyslá uhorka
1 ks
kápia
2 tégliky
sójová tatarská omáčka
1 balíček
agar
podľa chuti
horčica
soľ
korenie

postup

1.
Všetku zeleninu okrem hrášku nakrájame na menšie kocky. Všetko, okrem mrkvy a kápie, vysypeme do misky, alebo formy.
 
2.
Mrkvu s kápiou dáme variť do mäkka a potom prisypeme k ostatnej zelenine a pridáme nakrájané tofu, sojanézu, horčicu, soľ a korenie podľa chuti.
3.
Agar, ktorý kúpime v zdravých výživách, je na jeden liter vody. My ho však rozrobíme v 3/4 litri aby po spojení so zmesou a majonézou stále pekne držal tvar. Uvaríme ho podľa návodu a zalejeme ním pripravenú zmes, dobre premiešame a necháme vychladnúť a stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
katastroofa
8.3.2013 11:50 | |
+0 -0
v recepte som mala napíšaný sójový jogurt alebo sójovú tatarku! upravujte recepty...ale nemeňte!!!
Podobné články
Domáca tlačenka
Pripravte si domácu tlačenku: Je to veľmi jednoduché a chutí vynikajúco
Tlačenku môžeme pokojne zaradiť medzi tie retro jedlá, ktoré sa v poslednom období opäť vracajú na scénu...
Veľkonočné pochúťky
Vajíčkové špeciality na veľkonočný stôl: Plnka, aspik, tlačenka i fantastická chrenová polievka s vajcom
Z vajec môžete okrem veľkonočnej hrudky pripraviť aj iné sviatočné pochúťky. Tu je prierez tými...
Zdravá meninová tortička z maslovej tekvice
Mala som meniny a doma hostí, kopu zeleniny, tak som z nej napiekla tortu. Teda koláč v tortovej forme . Ako sa...
5 zásad, ktoré sa vyplatí dodržať pri príprave aspiku
5 zlatých rád, ktoré zabezpečia, že vám aspik vždy vyjde na jednotku!
Sosovicova polievka
Šošovicová polievka, v ktorej stojí varecha
Šošovicová polievka je bez laktózy, lepku, vhodná aj pre vegánov:) Musím sa priznať, že táto polievka sa...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako...