Pridať recept

FOTORECEPT: Černohorský rezeň so syrom

ingrediencie

bravčové karé
zemiaky
vajce
plátkový syr
soľ
cesnaku
cibuľa
mleté čierne korenie
vegeta
paradajka
paprika
kyslá uhorka
polohrubá múka

postup

Klasika medzi rezňami...

1.

Mäso narežeme, vyklepeme a osolíme.

Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Zdroj: lampova
 
2.

Očistíme si cesnak, cibuľu a zemiaky.

Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Zdroj: lampova
3.

Postrúhame zemiaky, cesnák a cibuľu a pridáme vajce, vegetu, mleté čierne korenie a múku.

Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Zdroj: lampova
4.

Rozmiešame, obalíme mäso a vyprážame.

Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Zdroj: lampova
5.

Na tanier dáme uvarené zemiaky, rezeň, paradajku, papriku, plátkový syr, kyslú uhorku.

Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Zdroj: lampova
6.

Všetko ozdobíme.

Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Fotorecept: Černohorský rezeň so syrom
Zdroj: lampova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
212121
11.6.2020 18:04 | |
+4 -5
Podla mna chyba jeden zasadny krok: najprv dame prvu vrstvu zemiakoveho cesta, nan maso, po opeceni a otoceni druhu vrstvu. Inak sa to akosi neda, ak ma zemiakove cesto patricnu konzistenciu :-)
Anonymný nick
15.2.2013 17:26 | |
+72 -12
Mám len poznámku k receptu........do zemiakoveho cesta nepatri cibula ale urcite tam patrí majorán a rasca bez ktorej nedosiahneme tu správnu chut..... :D
Anonymný nick
13.10.2013 21:01 | |
+17 -13
Nemám rada majorán, tak ho tiež nedávam
Podobné články
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...