Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Koláč Himaláje v tortovej forme

16
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Tmavé cesto

3/4 šálka
práškový cukor
1 ks
vajce
100 ml
mlieko
100 ml
olej
2 šálky
hladká múka
2 PL
kakao
1 ks
kypriaci prášok do pečiva

Tvarohové cesto

1 šálka
práškový cukor
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový puding
250 g
jemný tvaroh
1 šálka
mlieko

postup

1.
Zmiešame cukor, vajce, mlieko, olej a potom prisypeme múku, kakao a kypriaci prášok do pečiva.
2.
Zmiešame cukre, vanilkový puding, vajce, pridáme tvaroh a za stáleho miešanie prilievame mlieko. Cesto bude riedke.
3.
Tortovú formu vymastíme a posypeme múkou. Na dno nalejeme 2/3 tmavého cesta. Potom vylejeme všetko tvarohové cesto a navrch pridáme zostatok tmavého cesta.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...