Pridať recept

Plnené morčacie mäso

ingrediencie

500 g
morčacie prsia
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
červená sterilizovaná kápia
100 g
plátkový syr
olej

Plnka

50 g
maslo
1 PL
horčica
1 PL
papriková pasta
2 PL
kečup
1 strúčik
cesnaku
petržlenová vňať

postup

1.
Plnka: Maslo, horčicu, paprikovú pastu a kečup vymiešame, pridáme pretlačený cesnak, posekanú vňať a premiešame.
 
2.
Mäso umyjeme, osušíme, cez mikroténovú fóliu naklepeme, posolíme a okoreníme.
3.
Pripravené mäso potrieme plnkou, obložíme plátkom syra, prúžkami kápie a pevne zvinieme.
4.
Závitky vložíme do vymasteného pekáča a vo vyhriatej rúre pečieme 30 minút. Podávame s dusenou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kečup
Kečup – obľúbený produkt pripravený z paradajok
Kečup tak ako ho poznáme dnes vznikol s najväčšou pravdepodobnosťou v Ázii. Už Číňania pred 350 rokmi...
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Predtým než vyseparujete pohár s poslednými zvyškami horčice, fľašu od kečupu či paradajkovej omáčky alebo...
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.