Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínsky lávový koláč

5
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

220 g
maslo
220 g
čokoláda mliečna
1 šálka
cukor
4 ks
vajce
4 ks
žĺtok
1 PL
hladká múka
1 PL
polohrubá múka

postup

1.
Roztopíme si čokoládu spolu s maslom.
2.
Vyšľaháme vajíčka s cukrom a primiešame roztopenú čokoládu spolu s maslom. Nakoniec primiešame múku.
3.
Vložíme do formičiek a pečieme pri teplote 175 stupnov 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...