Pridať recept

Zemiaková knedľa

dobruchut

ingrediencie

800 g
zemiaky
250 g
hrubá múka
1 ks
vajce
soľ
20 g
masť

postup

Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a pretlačíme. Pridáme múku, vajce, soľ a vypracujeme cesto. Rozdelíme ho na osem rovnakých dielov, sformujeme na knedle, vložíme do vriacej vody a varíme asi 8 minút. Uvarené vyberieme a pomastíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Lepenice
Len málo ľudí robí ešte tento recept! Ak máte doma zemiaky, urobte si LEPENICE! Toto zemiakové jedlo chutí všetkým a sýta večera je hotová do pol hodiny
Nemáte čas po práci na zdĺhavé varenie? Pripravte si spolu s nami toto fantastické jedlo a nasýtite celú...
Parené knedle
Parená knedľa úžasne mäkká a jemná ako pavučinka! Táto knedľa na MINERÁLKE je perfektná, geniálne triky, ako sa vždy podarí
Takto pripravíte vždy krásne jemnú a nadýchanú parenú knedľu! Máme pre vás perfektný recept a zopár trikov,...
TOP
Takto sa už nikdy neprilepí! Iba skúsení kuchári vedia, čo treba urobiť. Pripravte si tú najlepšiu domácu
Takto sa už nikdy neprilepí! Iba skúsení kuchári vedia, čo treba urobiť. Pripravte si tú najlepšiu domácu parenú knedľu a tento TRIK si zapamätajte
Aj vám sa parená knedľa vždy prilepí na parák? Odteraz sa vám to už nikdy nestane! Pozrite sa, čo stačí urobiť: