Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínska frutina

ingrediencie

Korpus

4 ks
vajce
200 g
kryštálový cukor
200 g
polohrubá múka
1 dl
olej
1 dl
voda
1 balíček
prášok do pečiva

Plnka

2 balíčky
prášková šľahačka
2 balíčky
vanilínový cukor
2 tégliky
kyslá smotana

Želatína

7,5 dl
voda
150 g
cukor
2 balíčky
puding frutina ovocny

postup

1.
Korpus: Vajcia s cukrom vyšľahať pridať múku, olej, vodu, a prášok do pečiva.
2.
Plnka: Praškovu smotanu vyšľahať podľa návodu do toho zamiešať vanilinový cukor a pochúťkove smotany, natrieť na vychladnutý korpus.
3.
Želatína: Pri izbovej teplote nechame vychladnúť. Nalejeme na plnku a necháme schladiť v chladničke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.