Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínska frutina

ingrediencie

Korpus

4 ks
vajce
200 g
kryštálový cukor
200 g
polohrubá múka
1 dl
olej
1 dl
voda
1 balíček
prášok do pečiva

Plnka

2 balíčky
prášková šľahačka
2 balíčky
vanilínový cukor
2 tégliky
kyslá smotana

Želatína

7,5 dl
voda
150 g
cukor
2 balíčky
puding frutina ovocny

postup

1.
Korpus: Vajcia s cukrom vyšľahať pridať múku, olej, vodu, a prášok do pečiva.
2.
Plnka: Praškovu smotanu vyšľahať podľa návodu do toho zamiešať vanilinový cukor a pochúťkove smotany, natrieť na vychladnutý korpus.
3.
Želatína: Pri izbovej teplote nechame vychladnúť. Nalejeme na plnku a necháme schladiť v chladničke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.