Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínska frutina

ingrediencie

Korpus

4 ks
vajce
200 g
kryštálový cukor
200 g
polohrubá múka
1 dl
olej
1 dl
voda
1 balíček
prášok do pečiva

Plnka

2 balíčky
prášková šľahačka
2 balíčky
vanilínový cukor
2 tégliky
kyslá smotana

Želatína

7,5 dl
voda
150 g
cukor
2 balíčky
puding frutina ovocny

postup

1.
Korpus: Vajcia s cukrom vyšľahať pridať múku, olej, vodu, a prášok do pečiva.
2.
Plnka: Praškovu smotanu vyšľahať podľa návodu do toho zamiešať vanilinový cukor a pochúťkove smotany, natrieť na vychladnutý korpus.
3.
Želatína: Pri izbovej teplote nechame vychladnúť. Nalejeme na plnku a necháme schladiť v chladničke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...