Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínska frutina

ingrediencie

Korpus

4 ks
vajce
200 g
kryštálový cukor
200 g
polohrubá múka
1 dl
olej
1 dl
voda
1 balíček
prášok do pečiva

Plnka

2 balíčky
prášková šľahačka
2 balíčky
vanilínový cukor
2 tégliky
kyslá smotana

Želatína

7,5 dl
voda
150 g
cukor
2 balíčky
puding frutina ovocny

postup

1.
Korpus: Vajcia s cukrom vyšľahať pridať múku, olej, vodu, a prášok do pečiva.
2.
Plnka: Praškovu smotanu vyšľahať podľa návodu do toho zamiešať vanilinový cukor a pochúťkove smotany, natrieť na vychladnutý korpus.
3.
Želatína: Pri izbovej teplote nechame vychladnúť. Nalejeme na plnku a necháme schladiť v chladničke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
woman looking
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
8 neodolateľných pokušení z cukrárenských vitrín si ľahko pripravíte u vás doma vďaka našim overeným receptom.
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...