Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné cestoviny

ingrediencie

400 g
bezvaječná cestovina
4 ks
paradajka
2 strúčiky
cesnak
1 PL
olivový olej
trochu
sušená bazalka

postup

Cestoviny uvaríme al dente podľa návodu na obale. Paradajky nakrájame na štvrtiny a prelisovaný cesnak zmiešame so soľou. Všetko zmiešame a pokvapkáme olivovým olejom. TIP: Podávame ozdobené bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...