Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné cestoviny

ingrediencie

400 g
bezvaječná cestovina
4 ks
paradajka
2 strúčiky
cesnak
1 PL
olivový olej
trochu
sušená bazalka

postup

Cestoviny uvaríme al dente podľa návodu na obale. Paradajky nakrájame na štvrtiny a prelisovaný cesnak zmiešame so soľou. Všetko zmiešame a pokvapkáme olivovým olejom. TIP: Podávame ozdobené bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...