Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné cestoviny

ingrediencie

400 g
bezvaječná cestovina
4 ks
paradajka
2 strúčiky
cesnak
1 PL
olivový olej
trochu
sušená bazalka

postup

Cestoviny uvaríme al dente podľa návodu na obale. Paradajky nakrájame na štvrtiny a prelisovaný cesnak zmiešame so soľou. Všetko zmiešame a pokvapkáme olivovým olejom. TIP: Podávame ozdobené bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...