Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné cestoviny

ingrediencie

400 g
bezvaječná cestovina
4 ks
paradajka
2 strúčiky
cesnak
1 PL
olivový olej
trochu
sušená bazalka

postup

Cestoviny uvaríme al dente podľa návodu na obale. Paradajky nakrájame na štvrtiny a prelisovaný cesnak zmiešame so soľou. Všetko zmiešame a pokvapkáme olivovým olejom. TIP: Podávame ozdobené bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?