Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mäso z diviaka

ingrediencie

1 kg
stehno s diviny
5 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
mletá červená paprika
1 ks
paradajkový pretlak
2 dl
červené víno
4 PL
hladká múka
podľa chuti
koreniny
podľa chuti
bobkový list
4 plátky
slanina

postup

Slaninu nakrajame na kocky, pridame cibulu (nakrajame na drobne), opoprazime, pridame sladku papriku, podlejeme vodou, maso pokrajame na kocky dame oprazit s cibulou, pridame koreniny, paradajkovy pretlak, ked je maso uz makke pridame vino, zahustime hladkou mukou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.