Šalát z kyslej kapusty s mrkvou
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
kyslá kapusta
200
g
mrkva
200
g
hrozno
1
ks
cibuľa
1
PL
olivový olej
postup
Kyslú kapustu podľa potreby prepláchneme studenou vodou (aby nebola príliš kyslá). Nakrájame ju na menšie kúsky a vložíme do misy na prípravu šalátu. Pridáme najemno nastrúhanú mrkvu, na kocky nakrájanú cibuľu a guľôčky hrozna. Môžeme osoliť, okoreniť a zľahka poliať olejom.
TIP: Tento šalát je vhodný najmä v zimných mesiacoch ako vitamínová bomba.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.