Pridať recept

Šalát z kyslej kapusty s mrkvou

ingrediencie

300 g
kyslá kapusta
200 g
mrkva
200 g
hrozno
1 ks
cibuľa
1 PL
olivový olej

postup

Kyslú kapustu podľa potreby prepláchneme studenou vodou (aby nebola príliš kyslá). Nakrájame ju na menšie kúsky a vložíme do misy na prípravu šalátu. Pridáme najemno nastrúhanú mrkvu, na kocky nakrájanú cibuľu a guľôčky hrozna. Môžeme osoliť, okoreniť a zľahka poliať olejom. TIP: Tento šalát je vhodný najmä v zimných mesiacoch ako vitamínová bomba.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kyslá kapusta z pohára: Najjednoduchší spôsob ako fermentovať kapustu
Kyslá kapusta z pohára: Najjednoduchší spôsob, ako fermentovať kapustu
Výborná, chrumkavá, kvasená kapusta so všetkými svojimi benefitmi už za dva týždne.
Poľský bigos
Zvýšila vám kyslá kapusta? Pripravte si jeden z najstarších receptov - poľský bigos
Bigos vo viacerých ohľadoch pripomína našu kapustnicu, preto si ho istotne obľúbite aj vy.
13 chutných spôsobov, ako spracovať kyslú kapustu
Nielen kapustnica, výborná je aj nátierka! 13 chutných tipov, čo z kyslej kapusty
Kyslá kapusta patrí k našim najtradičnejším a zároveň najzdravším potravinám. Obsahuje veľa vitamínu C,...
Fermentovanie zeleniny
3 vynikajúce a zdravé fermentované pochúťky: Kapusta, jablká i salsa
V predchádzajúcom článku sme si povedali, prečo sú fermentované potraviny dnes považované za superpotraviny...
Zapečená kapusta s mäsom
Súdok plný zdravia - kyslá kapusta!
Táto kyslá, chrumkavá a hlavne šťavnatá zelenina patrí do našich jedálničkov už dlhé roky. Za svoju...
Zhorkla vám kyslá kapusta? Toto je dôvod prečo a ako ju zachrániť!
Zhorkla vám kyslá kapusta? Už nikdy viac sa to nestane, pozor na tieto chyby! Máme tip, ako ju zachrániť, kapustnica bude výborná
Stalo sa to aj vám? Toto sú dôvody, prečo je kyslá kapusta horká a skvelý tip, ako ju zachrániť!