Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medovo - limetový losos s červenou cibuľou a balsamicom

2
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

plátkov
filety z lososa
2 ks
limeta
1 PL
agátový med
2 ks
červená cibuľa
celozrnné pečivo
PL
ocot balsamico
1 šálka
extra panenský olej

postup

1.
Lososa si nakrájame na kocky . Cibuľku na krúžky. Do misky si začneme ukladať lososa striedavo s cibuľkou a zalievame ho vytlačenou limetovou štavou a medíkom a olivovým olejom . Môžme použiť troška čierneho korenia . Takto pripraveného, namarinádovaného lososa necháme odstať v chladničke nech sa chute prekryjú.
2.
Potom ho položíme na rozohriatu panvičku, opečieme aj s cibuľkou. A podávame ho s pečivom a pokvapkáme ho jemne balsamicom . Dobrú chuť !
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.