Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie soté s kukuricou

ingrediencie

kuracie mäso
1 konzerva
kukurica
cibuľa
korenie gyros
korenie čili
kečup
horčica
slnečnicový olej
soľ
korenie

postup

1.
Kuracie prsia (množstvo podľa toho, koľko toho chcete) si nakrájame na rezance a dáme do nádobky. Pridáme soľ, korenie, gyros korenie a čili podľa chuti. Pridáme lyžičku kečupu a lyžičku horčice a pridáme olej. Takto pripravené mäso si vložíme aspoň na pol hodinu do chladničky.
2.
Cibuľu nakrájanú na drobno si orestujeme. Pridáme mäso a zprudka ho "opražíme" aby sa uzavrelo. Potom ho prikryjeme pokrievkou a necháme trošku podusiť, aby pustilo šťavu. Pridáme kukuricu bez šťavy a pokiaľ máme málo šťavy z mäsa, podlejeme prevarenou vodou. Necháme podusiť kým mäsko nebude hotové. Rozrobíme si lyžicu hladkej múky s troškou vody a túto zmes vylejeme do hrnca. Zahustí nám to šťavu. Dochutíme. Nakoniec odstavíme, pridáme trošku masla na zjemnenie. Namiesto kukurice môžete použiť aj ananás. Je to výborná kombinácia. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.
Zmrzlinový sendvič
7 x mrazivé pokušenie – rýchlo a chutne
7 x mrazivé pokušenie – rýchlo a chutne
Sedem zmrzlinových dezertov, ktoré budete chcieť pripravovať znovu a znovu.