Tatárska omáčka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
majonéza
štipiek
mleté biele korenie
štipiek
soľ
1
KL
horčica
podľa chuti
worchesterská omáčka
1
ks
kyslá uhorka
podľa chuti
kapary
podľa chuti
sardelová pasta
1
ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať
postup
Do hustej majonézy pridáme mleté biele korenie, trocha soli, horčicu, niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky, olúpanú kyslú uhorku pokrájanú na tenké rezance, posekané kapary, trocha sardelovej pasty, cibuľu posekanú nadrobno a trocha posekanej petržlenovej vňate. Omáčku dobre premiešame, a keď je veľmi hustá, rozriedime ju studenou nemastnou hovädzou polievkou alebo len studenou vodou, ktorú pridávame po kvapkách.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.