Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy

ingrediencie

1 ks
brokolica
2 ks
mrkva
9 ks
cherry paradajky
1 ks
cibuľa
100 g
krúpy
2,5 dl
mäsový vývar
1 PL
olivový olej

postup

1.
Uvaríme si krúpy a predvaríme brokolicu. Potom odstavíme a vodu zlejeme.
2.
Mrkvu nastrúhame a rajčiny nakrájame. Na cibuľke opražíme brokolicu, rajčiny a mrkvu.
3.
Pridáme krúpy, chvíľku ešte orestujeme a zalejeme to všetko vývarom. Ak bude vývaru málo, dolejeme vodu. Osolíme a na pod pokrievkou varíme na miernej teplote do vtedy, kým sa voda nevyparí.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...