Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s paradajkovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
cestoviny
2 strúčiky
cesnak
olivový olej
paradajkové pyré
kečup
olivy
soľ
mleté čierne korenie
bazalka

postup

Cestoviny uvaríme a zalejeme ich omáčkou, ktorú pripravíme takto: Na olivovom oleji popražíme pretlačený cesnak, pridáme paradajkové pyré, trochu kečupu, soľ čierne korenie a bazalku a povaríme asi 5 minút. Nakoniec pridáme olivy, najlepšie zelené, ktoré tiež chvíľu povaríme v omáčke. Pripravené cestoviny ešte môžeme posypať syrom alebo tofu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
smolk001100
17.5.2014 09:40 | |
+0 -0
už som to jedol ale nevedel som recept :D ale jak pozerám nič zložité dnes určite vyskúšam ;) (y)
vil-ko
2.1.2013 16:53 | |
+3 -0
(y) Ďakujemza skvelý recept. Určite vyskúšam. 8:|
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...