Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s paradajkovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
cestoviny
2 strúčiky
cesnak
olivový olej
paradajkové pyré
kečup
olivy
soľ
mleté čierne korenie
bazalka

postup

Cestoviny uvaríme a zalejeme ich omáčkou, ktorú pripravíme takto: Na olivovom oleji popražíme pretlačený cesnak, pridáme paradajkové pyré, trochu kečupu, soľ čierne korenie a bazalku a povaríme asi 5 minút. Nakoniec pridáme olivy, najlepšie zelené, ktoré tiež chvíľu povaríme v omáčke. Pripravené cestoviny ešte môžeme posypať syrom alebo tofu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
smolk001100
17.5.2014 09:40 | |
+0 -1
už som to jedol ale nevedel som recept :D ale jak pozerám nič zložité dnes určite vyskúšam ;) (y)
vil-ko
2.1.2013 16:53 | |
+3 -1
(y) Ďakujemza skvelý recept. Určite vyskúšam. 8:|
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...