Pridať recept

Pusinky

30
porcií
100
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 KL
vanilkový cukor
2,25 dl
krupicový cukor
1 ks
vaječný bielok
1 KL
cukrárske kvasnice
1 PL
škrobová múčka

postup

1.
Tuhy sneh vyšľaháme z bielka a primiešame vanilkový a krupicový cukor. V ďalšej miske zmiešame škrobovú múčku a kvasnice (uhličitan amónny) a pridáme ju k snehu.
 
2.
Plech vystelieme papierom na pečenie a naň rozložíme pomocou 2 lyžíc 30 kopčekov pripravenej zmesi. Budeme ich piecť v strednej časti rúry pri teplote 150°C. Ak sú hotové pusinky mali by byť na dotyk suché.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať