Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska kapustová polievka s bravčovým mäsom

ingrediencie

200 g
bravčový bôčik
300 g
biela kapusta
2 PL
olej
hrstí
sušené huby
mletá pálivá paprika
soľ
štipiek
cukor
1 PL
sójová omáčka
1 PL
víno
1/2 liter
vývar
1 ks
cibuľa
pažitka

postup

1.
Bravčový bôčik predvaríme. Pridáme najemno pokrájanú kapustu, opečieme a zalejeme vývarom, pridáme huby, papriku a povaríme asi 20 minút.
2.
Potom pridáme sójovú omáčku, víno, soľ, štipku cukru. Pred dokončením pridáme najemno pokrájané kolieska cibule (alebo mladú cibuľkovú vňať) a pažítku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?