Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska kapustová polievka s bravčovým mäsom

ingrediencie

200 g
bravčový bôčik
300 g
biela kapusta
2 PL
olej
hrstí
sušené huby
mletá pálivá paprika
soľ
štipiek
cukor
1 PL
sójová omáčka
1 PL
víno
1/2 liter
vývar
1 ks
cibuľa
pažitka

postup

1.
Bravčový bôčik predvaríme. Pridáme najemno pokrájanú kapustu, opečieme a zalejeme vývarom, pridáme huby, papriku a povaríme asi 20 minút.
2.
Potom pridáme sójovú omáčku, víno, soľ, štipku cukru. Pred dokončením pridáme najemno pokrájané kolieska cibule (alebo mladú cibuľkovú vňať) a pažítku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.