Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska polievka

ingrediencie

15 dkg
biela fazuľa
10 dkg
červená fazuľa
15 dkg
cestoviny
1/2 dkg
údené mäso
1 PL
masť
10 dkg
slanina
3 strúčiky
cesnak
2 PL
múka
soľ
1,5 litre
voda

postup

1.
Deň pred varením polievky fazuľu namočíme. Druhý deň vodu zlejeme. Namočenú fazuľu zalejeme čerstvou vodou a dáme variť. Keď začne voda vrieť, pridáme mäso a necháme variť domäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a dáme do polievky variť cestoviny.
2.
Zatiaľ pripravíme z múky a masti tmavšiu zápražku, zamiešame ju do polievky a dobre povaríme. Na jemno pokrájanú čerstvo zeleninu roztlačíme s troma strúčikmi cesnaku a kašičku zamiešame do polievky.
3.
Uvarené údené mäso pokrájame na kocky, pridáme do hotovej polievky, ktorú ešte dochutíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.