Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska polievka

ingrediencie

15 dkg
biela fazuľa
10 dkg
červená fazuľa
15 dkg
cestoviny
1/2 dkg
údené mäso
1 PL
masť
10 dkg
slanina
3 strúčiky
cesnak
2 PL
múka
soľ
1,5 litre
voda

postup

1.
Deň pred varením polievky fazuľu namočíme. Druhý deň vodu zlejeme. Namočenú fazuľu zalejeme čerstvou vodou a dáme variť. Keď začne voda vrieť, pridáme mäso a necháme variť domäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a dáme do polievky variť cestoviny.
2.
Zatiaľ pripravíme z múky a masti tmavšiu zápražku, zamiešame ju do polievky a dobre povaríme. Na jemno pokrájanú čerstvo zeleninu roztlačíme s troma strúčikmi cesnaku a kašičku zamiešame do polievky.
3.
Uvarené údené mäso pokrájame na kocky, pridáme do hotovej polievky, ktorú ešte dochutíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...