Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska polievka

ingrediencie

15 dkg
biela fazuľa
10 dkg
červená fazuľa
15 dkg
cestoviny
1/2 dkg
údené mäso
1 PL
masť
10 dkg
slanina
3 strúčiky
cesnak
2 PL
múka
soľ
1,5 litre
voda

postup

1.
Deň pred varením polievky fazuľu namočíme. Druhý deň vodu zlejeme. Namočenú fazuľu zalejeme čerstvou vodou a dáme variť. Keď začne voda vrieť, pridáme mäso a necháme variť domäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a dáme do polievky variť cestoviny.
2.
Zatiaľ pripravíme z múky a masti tmavšiu zápražku, zamiešame ju do polievky a dobre povaríme. Na jemno pokrájanú čerstvo zeleninu roztlačíme s troma strúčikmi cesnaku a kašičku zamiešame do polievky.
3.
Uvarené údené mäso pokrájame na kocky, pridáme do hotovej polievky, ktorú ešte dochutíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.