Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska polievka

ingrediencie

15 dkg
biela fazuľa
10 dkg
červená fazuľa
15 dkg
cestoviny
1/2 dkg
údené mäso
1 PL
masť
10 dkg
slanina
3 strúčiky
cesnak
2 PL
múka
soľ
1,5 litre
voda

postup

1.
Deň pred varením polievky fazuľu namočíme. Druhý deň vodu zlejeme. Namočenú fazuľu zalejeme čerstvou vodou a dáme variť. Keď začne voda vrieť, pridáme mäso a necháme variť domäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a dáme do polievky variť cestoviny.
2.
Zatiaľ pripravíme z múky a masti tmavšiu zápražku, zamiešame ju do polievky a dobre povaríme. Na jemno pokrájanú čerstvo zeleninu roztlačíme s troma strúčikmi cesnaku a kašičku zamiešame do polievky.
3.
Uvarené údené mäso pokrájame na kocky, pridáme do hotovej polievky, ktorú ešte dochutíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...