Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lahodný prekladaný šalát

ingrediencie

30 dkg
šunka
1 konzerva
kukurica
2 ks
pór
1 konzerva
ananás
250 ml
tatárska omáčka
250 ml
majonéza
20 dkg
eidam

postup

1.
Suroviny nakrájame, nastrúhame a naukladáme najlepšie do sklenej misy presne v tom poradí, ako je napísané. Zalejeme tatárskou omáčkou a majonézou a nakoniec dáme postrúhaný syr.
2.
Dáme vychladnúť do chladničky, najlepšie cez noc. Podávame s opečenými bagetkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
eda.e
26.2.2014 13:34 | |
+16 -1
Aj mne to pripadá ako redkovka. Len pozor, lebo redkovka púšťa červenú farbu a potom sa ten efekt stráca. Šunka sa asi "stratila" už predtým, xi-xi ;)
countrylady
26.2.2014 07:09 | |
+20 -3
A kde je tam šunka? Na fotke to hore mne vyzerá ako reďkovka ....
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...