Pridať recept

Králik na cesnaku

ingrediencie

1 ks
králik
8 strúčikov
cesnaku
mletá červená paprika
rasca
1 dl
olej
soľ
korenie

postup

1.
Králika naporcujeme na 4 časti, cesnak ošúpeme, pretlačíme alebo nastrúhame, pridáme soľ, trochu korenia, červenú papriku a zalejeme olejom. Z tohto vypracujeme marinádu, králika vložíme do misky, potrieme marinádou a necháme odstáť aspoň 2 hodinky.
 
2.
Na panvici rozpálime olej a králika z oboch strán osmažíme aspoň 10 minút na miernom ohni, podlejeme vodou pridáme trochu rasce, zakryjeme panvicu pokrývkou a dusíme asi 1 hodinu. Podávame s dusenou ryžou alebo opekanými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať