Veľkonočná huspenina
8
porcií
210
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
litre
voda
2
ks
cibuľa
1
ks
petržlen
2
ks
mrkva
3
strúčiky
cesnaku
2
štipky
vegeta
2
štipky
mletá červená paprika
5
ks
celé čierne korenie
5
ks
celé nové korenie
4
ks
bobkový list
1
KL
soľ
3
PL
ocot
1
ks
bravčové koleno
200
g
bravčové údené rebierko
postup
1.
Do vody dáme variť koleno, nožičky, údené rebrá (môžeme pridť 3-4 kúsky kože z bočku lepšie stuhne), pridáme ocot, zeleninu, koreniny, soľ a na miernom ohni varíme asi 3hodiny.
2.
Mäso vyberieme,vykostíme a rozdelíme do misiek. Vývar precedíme a zalejeme ním mäso podla potreby ešte dochutíme kto ako má rád.
3.
Uložíme na chladné miesto do druhého dňa. Podávame s cibuľou poliatou zriedeným octom a chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
avodamok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.