Pridať recept

Zapekané cestoviny s baklažánom

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
1 téglik
biely jogurt
1 KL
kari korenie
4 strúčiky
cesnaku
1 ks
vajce
1 ks
baklažán
150 g
strúhaný syr
1 podľa chuti
mleté čierne korenie
1 podľa chuti
soľ

postup

1.

Baklažán umyjeme a nakrájame ho na kúsky, potom osolíme. Necháme odležať a potom omyjeme studenou vodou aby neostal horký. Orestujeme ho na rozpálenom oleji, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak nakrájaný na plátky, karí korenie a restujeme pokiaľ cesnak nezačne byť cítiť.

 
2.

Pridáme k uvareným cestovinám, premiešame, zalejeme jogurtom rozmiešaným s vajcom. Posypeme syrom a zapečieme asi 20 min.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Urobte najlepšiu večeru na svete za 25 minút! Americké CHOP SUEY, tento bleskový kastról budete chcieť robiť každý deň
Urobte najlepšiu večeru na svete za 25 minút! Americké CHOP SUEY, tento bleskový kastról budete chcieť robiť každý deň
Nestojte dlho pri sporáku a pripravte si tieto úžasné cestoviny. Hotové sú do pár minút!
Pečená kukurica
Jedlá sa pečú takmer samé! Vydrží všetko a urobíte v ňom najviac receptov, máte ho doma? Ak nie, ihneď to napravte
Aj vy preferujete recepty s jednoduchou prípravou? Máme pre vás skvelý tip! Zaobstarajte si perfektného...
Varenie cestovín
Nerobíte ich aj vy? Toto je 5 najčastejších chýb, ktoré pri varení cestovín robí každý!
Každý miluje cestoviny. Ich veľkou výhodou je, že sú hotové za pár minút a ich príprava je celkom...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...