Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kurací steak na Veľkú noc

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vykostené kuracie stehno
mleté čierne korenie
bylinková soľ
olivový olej
cesnak

Príloha

400 g
zemiaky
podľa chuti
parmezán
4 PL
kyslá pochúťková smotana
petržlenová vňať
morská soľ

Na ozdobu

4 ks
uvarené vajce natvrdo
podľa chuti
uvarené karotky

postup

1.
Vykostené kuracie steaky namarinujeme s olivovým olejom, cesnakom, soľou a čiernym korením.
2.
Medzitým si uvaríme zemiaky.
3.
Steaky po pol hodine grilujeme na olivovom oleji.
4.
Po uvarený zemiakov ich roztlačíme, pridáme smotanu, parmezán, soľ a čierne korenie. Nakoniec jedlo iba ozdobíme veľkonočnými ozdobami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.