Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kurací steak na Veľkú noc

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vykostené kuracie stehno
mleté čierne korenie
bylinková soľ
olivový olej
cesnak

Príloha

400 g
zemiaky
podľa chuti
parmezán
4 PL
kyslá pochúťková smotana
petržlenová vňať
morská soľ

Na ozdobu

4 ks
uvarené vajce natvrdo
podľa chuti
uvarené karotky

postup

1.
Vykostené kuracie steaky namarinujeme s olivovým olejom, cesnakom, soľou a čiernym korením.
2.
Medzitým si uvaríme zemiaky.
3.
Steaky po pol hodine grilujeme na olivovom oleji.
4.
Po uvarený zemiakov ich roztlačíme, pridáme smotanu, parmezán, soľ a čierne korenie. Nakoniec jedlo iba ozdobíme veľkonočnými ozdobami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.