Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kurací steak na Veľkú noc

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vykostené kuracie stehno
mleté čierne korenie
bylinková soľ
olivový olej
cesnak

Príloha

400 g
zemiaky
podľa chuti
parmezán
4 PL
kyslá pochúťková smotana
petržlenová vňať
morská soľ

Na ozdobu

4 ks
uvarené vajce natvrdo
podľa chuti
uvarené karotky

postup

1.
Vykostené kuracie steaky namarinujeme s olivovým olejom, cesnakom, soľou a čiernym korením.
2.
Medzitým si uvaríme zemiaky.
3.
Steaky po pol hodine grilujeme na olivovom oleji.
4.
Po uvarený zemiakov ich roztlačíme, pridáme smotanu, parmezán, soľ a čierne korenie. Nakoniec jedlo iba ozdobíme veľkonočnými ozdobami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.