Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kurací steak na Veľkú noc

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vykostené kuracie stehno
mleté čierne korenie
bylinková soľ
olivový olej
cesnak

Príloha

400 g
zemiaky
podľa chuti
parmezán
4 PL
kyslá pochúťková smotana
petržlenová vňať
morská soľ

Na ozdobu

4 ks
uvarené vajce natvrdo
podľa chuti
uvarené karotky

postup

1.
Vykostené kuracie steaky namarinujeme s olivovým olejom, cesnakom, soľou a čiernym korením.
2.
Medzitým si uvaríme zemiaky.
3.
Steaky po pol hodine grilujeme na olivovom oleji.
4.
Po uvarený zemiakov ich roztlačíme, pridáme smotanu, parmezán, soľ a čierne korenie. Nakoniec jedlo iba ozdobíme veľkonočnými ozdobami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...