Pridať recept

Pečené krevety

ingrediencie

200 ml
smotana na šľahanie
4 strúčiky
cesnaku
400 g
krevety
2 PL
extra panenský olivový olej
soľ
korenie
petržlenová vňať

postup

Na olivovom oleji prudko opečieme očistené surové krevety a pred dopečením pridáme nakrájaný cesnak na jemné plátky. Potom zalejeme smotanou a pred servirovaním pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Osolíme a okoreníme a budeme podávať s bielym pečivom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
28.5.2020 09:54 | |
+2 -1
Veľmi chutný recept a hlavne rýchly. Teším sa, keď to urobím znovu. Mne sa osvedčili aj krevetové špagety odtiaľto https://www.kodino.com/sk/navod/ako-spracovat-krevety/ ak by si chcela vyskúšať.
Podobné články
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Fit grilovačka s chrumkavými krevetami
Ak ste premýšľali nad ľahšími alternatívami grilovaného jedla, tá správna možnosť sú určite krevety.
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...