Pridať recept

Bublanina s pudingom

ingrediencie

Cesto

4 ks
vajce
1 hrnček
hrubá múka
1 hrnček
múka polohrubá
200 ml
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieko
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
1 balíček
vanilkový cukor
1 PL
rum
2 PL
kako

Plnka

1 konzerva
sterilizované marhule
1 ks
banán
1 ks
vanilkový puding
1 ks
čokoládový puding

postup

1.
Vajcia s cukrom vymiešame do penista, pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom do pečiva a rum.
 
2.
Asi 2/3 cesta rozotrieme na vymastený a vymúčený plech, do zvyšku vmiešame kakao a polejeme ním cesto na plechu.
3.
Marhule poukladáme na cesto a dáme do rúry na 200 stupňov, približne 20 minút.
4.
Ešte teplý koláč potrieme roztlačeným banánom.
5.
Šťavu z kompótu dolejeme do 1 litra s vodou a rozdelíme na dve polovice.
6.
V šťave s vodou uvaríme vanilkový a čokoládový puding.
7.
Najprv nalejeme na koláč vanilkový a potom čokoládový puding. Dáme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Bezlepková bublanina
Najlepšie recepty na domáce bublaniny s ovocím
Letná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Akú máte najradšej vy?
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Hrnčekový koláč
TOP 5 receptov na hrnčekový koláč
Tie najlepšie z populárnych hrnkáčov. Jablkový, makový, karamelový..., ktorý je na prvom mieste?
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Keď chceme rýchlo upiecť chutný koláč, bublanina je jedným z najlepších riešení. Nadýchané cesto...