Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bublanina s pudingom

ingrediencie

Cesto

4 ks
vajce
1 hrnček
hrubá múka
1 hrnček
múka polohrubá
200 ml
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieko
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
1 balíček
vanilkový cukor
1 PL
rum
2 PL
kako

Plnka

1 konzerva
sterilizované marhule
1 ks
banán
1 ks
vanilkový puding
1 ks
čokoládový puding

postup

1.
Vajcia s cukrom vymiešame do penista, pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom do pečiva a rum.
2.
Asi 2/3 cesta rozotrieme na vymastený a vymúčený plech, do zvyšku vmiešame kakao a polejeme ním cesto na plechu.
3.
Marhule poukladáme na cesto a dáme do rúry na 200 stupňov, približne 20 minút.
4.
Ešte teplý koláč potrieme roztlačeným banánom.
5.
Šťavu z kompótu dolejeme do 1 litra s vodou a rozdelíme na dve polovice.
6.
V šťave s vodou uvaríme vanilkový a čokoládový puding.
7.
Najprv nalejeme na koláč vanilkový a potom čokoládový puding. Dáme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...