Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapekaná sliepka so zápražkou

ingrediencie

1 ks
sliepka
koreňová zelenina
2 PL
olej
hladká múka
2 dl
mlieko
1 ks
žĺtok
sardelová pasta
20 dkg
saláma
soľ

postup

1.
V slanej vode spolu s koreňovou zeleninou uvaríme sliepku. Keď je mäso mäkké, oberieme ho a pokrájame na kúsky.
2.
Na oleji opečieme trochu múky, zalejeme studenou vodou a mliekom a urobíme hustú zápražku. Pridáme žĺtok a sardelovú pastu. Salámu pokrájame na rezančeky.
3.
Mäso, zápražku a salámu zmiešame a dáme do sklenej misy a zapečieme. Podávame s tmavým chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?