Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapekaná sliepka so zápražkou

ingrediencie

1 ks
sliepka
koreňová zelenina
2 PL
olej
hladká múka
2 dl
mlieko
1 ks
žĺtok
sardelová pasta
20 dkg
saláma
soľ

postup

1.
V slanej vode spolu s koreňovou zeleninou uvaríme sliepku. Keď je mäso mäkké, oberieme ho a pokrájame na kúsky.
2.
Na oleji opečieme trochu múky, zalejeme studenou vodou a mliekom a urobíme hustú zápražku. Pridáme žĺtok a sardelovú pastu. Salámu pokrájame na rezančeky.
3.
Mäso, zápražku a salámu zmiešame a dáme do sklenej misy a zapečieme. Podávame s tmavým chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.