Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapekaná sliepka so zápražkou

ingrediencie

1 ks
sliepka
koreňová zelenina
2 PL
olej
hladká múka
2 dl
mlieko
1 ks
žĺtok
sardelová pasta
20 dkg
saláma
soľ

postup

1.
V slanej vode spolu s koreňovou zeleninou uvaríme sliepku. Keď je mäso mäkké, oberieme ho a pokrájame na kúsky.
2.
Na oleji opečieme trochu múky, zalejeme studenou vodou a mliekom a urobíme hustú zápražku. Pridáme žĺtok a sardelovú pastu. Salámu pokrájame na rezančeky.
3.
Mäso, zápražku a salámu zmiešame a dáme do sklenej misy a zapečieme. Podávame s tmavým chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...