Slepačie španielske vtáčiky
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
slepačie stehno
soľ
čierne korenie
trochu
horčica
1
ks
cibuľa
1
ks
uvarené vajce natvrdo
4
plátky
saláma
4
plátky
údená slanina
1
pohár
kyslá uhorka
trochu
hladká múka
trochu
olej
postup
1.
Slepačie stehná vykostíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Na plátky mäsa kladieme kolieska cibule, štvrťky vajca, plátky slaniny, plátky salámy a kyslé uhorky. Plátky zabalíme a previažeme niťou.
2.
Závitky obalíme v hladkej múke a na oleji ich zo všetkých strán opečieme. Pridáme pokrájanú cibuľu, opečieme, podlejeme vodou a pod pokrievkou dusíme.
3.
Keď je mäso mäkké, vyberieme závitky na tanier, šťavu zaprášime múkou, chvíľu povaríme a mäso vložíme naspäť. Podávame s dusenou ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.