Hermelínové mištičky
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
paradajka
2
ks
Niva
1
ks
jarná cibuľka
2
PL
kyslá pochúťková smotana
2
PL
tvaroh
2
PL
biely jogurt
1
strúčik
cesnaku
petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie
postup
Rajčinám odrežeme vrchnú časť a dužinu vydlabeme. Spodnú časť paradajok navlhčíme vodou a obalíme v jemne pokrájanej pažítke alebo petržlene. Nastrúhame hermelín, pridáme pokrájanú cibuľku, pretretý cesnak, pažítku alebo petržlen a zakysanú smotanu. Dochutíme soľou a mletým korením a plníme do pripravených mištičiek.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.