Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Čokoládovo-šľahačková torta s jahodami

Cesto: Žĺtky oddelíme od bielok a vyšľaháme s práškovým cukrom. Oddelené bielka vyšľaháme do penista - sneh z bielkov a pomalým miešaním pridávame do žĺtkov vyšľahaných s cukrom. Potom pomaly vmiešavame polohrubú múku s kypriacim práškom. Hotové cesto vylejeme do vymastenej a vysypanej formy a pečieme približne na 200-250 stupňov.Keď je cesto upečené, necháme ho vychladnúť a rozkrojíme na dve polovice.

Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
6.4.2013 17:17 | |
+2 -1
Reagovať
a kolko vajíčok?
Klarisa99
8.4.2013 10:33 | |
+1 -0
Dobrý deň, ospravedlňujem sa, asi mi to tam nenapísalo,5 vajíčok ide do torty :)
Anonymný nick
25.9.2013 07:41 | |
+9 -2
Reagovať
Koľko šľahačky? Lebo v recepte nie je uvedené. Či koľko kto chce? :-)