Pridať recept
Celkom 4 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
5.5.2013 17:01 | |
+5 -0
Reagovať
;) Ahoj Hanka! Rada vyskúšam Tvoj receptík. Špaldová múka je moja obľúbená a s bielym tofu som ešte koláčik neskúšala... láka ma to ;-). Páčia sa mi Tvoje recepty zo špaldy.
Anonymný nick
29.5.2013 15:01 | |
+0 -0
Reagovať
nie som veľmi spokojná s postupom receptu, lebo kakaové cesto podľa tvojho postupu sa mi veľmi nepodarilo. je veľmi husté ako pri kysnutom ceste. neviem kde sa stala chyba. naozaj treba 2 šálky? :(
Anonymný nick
13.6.2013 19:43 | |
+2 -1
Reagovať
Ahoj, to ma veľmi mrzí, že sa ti koláč nepodaril. Dávala si špaldovú múku hladkú? Mám skúsenosť, že celozrná špaldová múka na toto nie je veľmi vhodná. Možno záleží i od kakaa, holandské je dosť tuhé ... Je pravda, že i moje cesto bolo trochu tuhšej konzistencie, ale určite nie ako kysnuté cesto.
Anonymný nick
22.11.2015 19:45 | |
+0 -0
Reagovať
mohla by som poprosiť kalorické hodnoty ? :)