Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Marlenka

Do hrnca vložíme maslo, med, práškový cukor a na miernom ohni zohrievame do úplného rozpustenia, samozrejme, nezabudneme premiešavať.

Celkom 4 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
27.5.2014 21:21 | |
+1 -0
Reagovať
vyzera krasne, musim sa ,,nadopovat,, , aby som to zvladla ;)
miriamka03
29.11.2014 12:42 | |
+8 -7
Reagovať
včera som ju piekla aaa je dokonalá!!!! (y)
15danielka1
17.2.2015 01:09 | |
+15 -3
Reagovať
Chcem sa pustit do marlenky, ale problem je ze nemam sodu bicarbonu. Cim by sa dala nahradit? Dakujem
martha20
26.3.2016 21:17 | |
+7 -4
Reagovať
Strasne by ma zaukimalo ako sa da z tych 6 kuskov cesta vyvalkat obdlznik na taky velky plech, mne sa to vobec nedalo, musela som zrobiz kruh. . Ale insak cesto v pphode a plnku som si dala vlastnu :-)