Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Domáca parená knedľa

Najprv si pripravíme kvások z teplej vody, droždia a lyžičky cukru. Necháme vykysnúť. Medzitým preosejeme múku, pridáme k nej soľ, žĺtok, kvások a teplé mlieko. Cesto vypracujeme a necháme ešte chvíľu vykysnúť. Vytvarujeme si knedle. V hrnci nad parou paríme knedľu 20 minút. Na záver ju troška potrieme maslom.

Celkom 4 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
1.11.2013 10:05 | |
+24 -16
Reagovať
skúšala som a sú výborné,mäkučké ,syn len chodí a vyjedá ich samotné :) :)
Anonymný nick
8.11.2013 18:31 | |
+17 -9
som strasne rada
modryzubok1
13.11.2013 12:02 | |
+19 -18
Reagovať
<3 výborný recept!!
rona24
12.9.2015 21:33 | |
+9 -8
Reagovať
(y) (y) (y) super recept knedla je bombova jupíííí (y) (y) :) :) :)