Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Musaka s mäsom

Na plátky nakrájame neošúpané baklažány a opečieme ich na polovice oleja. Na zvyšku oleja opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, opražíme ho, osolíme, okoreníme prikryté dusíme približne 20 minút. Pridáme olúpané a pokrájané paradajky a pretlak a dusíme tak dlho, až kým sa tekutina neodparí. Necháme sčasti vychladnúť.

« Späť na recept

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.