Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Hydinové prsia v bazalkovej omáčke

Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska spolu s cibuľou. Na rozohriatom oleji opražíme mäso, posolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, cibuľu a pražíme 5 minút. Vývar so sladkou smotanou a bazalkou necháme prevariť a nalejeme na opražené mäso so zeleninou. Prikryjeme a dusíme 20 minút. Šťavu zahustíme solamylom rozmiešaným v malom množstve studenej vody. Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou, soľou a mletým čiernym korením. Podávame napríklad s cestovinou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať