Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Husacie stehná na hubách

Husacie stehná umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme. V pekáči na rozohriatom oleji opečieme asi po 5 minút z každej strany a vyberieme. Cibuľu a mrkvu očistíme, nakrájame na kocky a niekoľko minút pražíme vo výpeku. Vložíme späť stehná, podlejeme horúcim vývarom, pridáme rozdrvené korenie, pretlačený cesnak, posekanú vňať, prikryjeme a vo vyhriatej rúre pečieme 90 minút. Mäkké mäso odkryjeme, kožu narežeme a necháme sčervenieť. Na rozohriatom masle opražíme šampiňóny, osolíme, krátko podusíme. Huby pridáme k mäsu a podávame napríklad s opečenými zemiakmi.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať