Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
pamprduch
10.7.2013 15:31 | |
+43 -9
Reagovať
akurát čo ma trochu irituje pri tomto sú surové vajcia v zrmzline
vlavla
9.8.2013 19:43 | |
+8 -6
Presne to si myslim aj ja.
moncik811
11.7.2013 00:02 | |
+26 -6
Reagovať
tie zltka s cukrom by sa mohli nad parou vyslahat.
vlavla
9.8.2013 19:45 | |
+1 -1
To je super milionovy napad. . (y) (y) (y) (y)
vlavla
9.8.2013 19:46 | |
+1 -1
To je super milionovy napad (y)
Subudaj
12.7.2013 15:13 | |
+4 -0
Reagovať
žĺtka s cukrom sú vynikajúce na hlasivky. recept starých mám. :)
vaszaby
14.7.2015 13:04 | |
+3 -1
Reagovať
nedoporučujem v dnešnej dobe použiť surové vajcia
  • «
  • 1
  • »
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...