DISKUSIA: Teľacie krokety
Mäso si rozporcírujeme na malé kocky, dokopy dáme s bešamelovou omáčkou, do toho vmiešame nadrobno pokrájané huby a žĺtok. K tomu osolíme a okoreníme a budeme na slabom ohni miešať, až pokiaľ sa zmes nebude oddeľovať od dna rajnice. Na lopári ju potom ochladíme, posypeme múkou a budeme formovať valčeky široké 2-2,5 cm a dlhé 6-8 cm. Celé to obalíme bielkom, strúhankou a v horúcom oleji na 3-4 minúty vypražíme.
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kura na paprike: EXPRESNÝ obed pre celú rodinu, mäso sa rozplýva na jazyku a omáčka je krásne krémová
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick