DISKUSIA: Opitý izidor
Žĺtky vymiešať s cukrom na penu, pridať vodu, preosiatu múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom. Vyšľahať bielka a vmiešať do cesta. Na plech dáme papier na pečenie a vylejeme cesto. Pečieme na 180°C keď sa cesto zdvihne teplotu dáme na 150°C.
« Späť na receptOdporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.