Pridať recept
Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
29.7.2014 22:06 | |
+3 -3
Reagovať
robievam ho, je naozaj vynikajúci...mňam
rodik00
24.9.2015 23:18 | |
+0 -6
Reagovať
Dnes som ho robil, vyzera super. Len som ho piekol na 180 stupnov 30min+ 2 a stvrt hodinu potom uz zacinal lepit a bol bez vody tak som ho dal do poharikov. Chcel by som sa spytat, ci ta fotka stymi slivkami v stave je po tych 30min alebo uz uvareny. lebo neviem aku to ma mat mat konzistenciu a mam ho ako remen husty za tak kratky cas *503* *503* *503*
Anonymný nick
22.10.2015 08:55 | |
+6 -2
záleží od šťavnatosti sliviek a tiež každá rúra prčie skoro inak. Ja ho dám na 150 stupňav na hodinku, premiešam, zvýšim teplotu na 180 a potom po ďalšej 1 a 1/2 hodine priebežne kontrolujem tak ako je zvykom, odobrať kúsok na studený tanier, dať na chvíľu do chladničky a sa uvidí :-)