Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
svetlo77
30.9.2013 17:41 | |
+16 -12
Reagovať
zvlaštny recept na halušky :) :|
Vendelincok
2.10.2013 13:09 | |
+6 -3
čo je na nich divné?
svetlo77
2.10.2013 19:41 | |
+19 -22
Reagovať
voda do halušiek s tým som sa ešte nestretla
rebeka60
21.3.2015 18:21 | |
+1 -6
svetlo77-a čo je na tom divné kam ide múka aj voda by mala ísť podla potreby Vy ste zrejme bryndzové halušky nikdy nevarili iba jedli v reštyke
Csabika515
15.12.2013 09:03 | |
+8 -0
Reagovať
Voda no neviem zemiaky i tak pustaju stavu....ked uz tak syr lepsie ako pecena klobasa u nas sa pije aj zakysankou;)
opal8
16.1.2014 20:12 | |
+13 -0
Reagovať
a ja halušky nepremývam studenou vodou...
svetlo77
17.1.2014 11:32 | |
+1 -7
Reagovať
Nedá mi ešte nenapísať,ja ked varím halušky,tak nevyplávajú na povrch tieto padnú na dno,vyplávajú také halušky,čo sa robia ,ako príloha teda z múky ;)
anetka2
29.1.2014 11:39 | |
+6 -1
Reagovať
dievcata ,recept je dobrý..vodu das kolko potrebujes...nappriklad davam len jedno vajce...a halusky musia vyplavat na povrch ,ako cetoviny...robime aj s kapustou aj kyslou aj s tvarohom aj klobasou a slaninkou...tak poriadne po slovensky.
maria.slovakova
29.1.2014 12:06 | |
+13 -0
Reagovať
bryndzové halušky sa neprelievajú vodou ...
bobana99
29.1.2014 12:54 | |
+12 -2
Reagovať
ja nikdy nepridávam vodu...a používam len polohrubú múku
svetlo77
21.3.2015 19:32 | |
+4 -1
Reagovať
Rebeka60,zemiaky si pustia šťavu ,alebo šetríte zemiaky a pridavate viac vody?? ,
LMenglerova
24.10.2015 10:30 | |
+11 -0
Reagovať
Dělám halušky už mnoho let od babičky ze Slovenska. Podle slovenské kuchařky se dělají úplně jinak..Také je nedělám přes cedník,ale pěkně na prkénku.Mouky dávam tolik,aby těsto nebylo suché,pak se nemusí přidávat voda..
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.