Pridať recept
Celkom 19 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
30.9.2013 17:41 | |
+20 -13
Reagovať
zvlaštny recept na halušky :) :|
Vendelincok
2.10.2013 13:09 | |
+8 -3
čo je na nich divné?
Anonymný nick
2.10.2013 19:41 | |
+24 -25
Reagovať
voda do halušiek s tým som sa ešte nestretla
Anonymný nick
21.3.2015 18:21 | |
+6 -10
svetlo77-a čo je na tom divné kam ide múka aj voda by mala ísť podla potreby Vy ste zrejme bryndzové halušky nikdy nevarili iba jedli v reštyke
Csabika515
15.12.2013 09:03 | |
+10 -1
Reagovať
Voda no neviem zemiaky i tak pustaju stavu....ked uz tak syr lepsie ako pecena klobasa u nas sa pije aj zakysankou;)
opal8
16.1.2014 20:12 | |
+22 -2
Reagovať
a ja halušky nepremývam studenou vodou...
Anonymný nick
17.1.2014 11:32 | |
+2 -9
Reagovať
Nedá mi ešte nenapísať,ja ked varím halušky,tak nevyplávajú na povrch tieto padnú na dno,vyplávajú také halušky,čo sa robia ,ako príloha teda z múky ;)
anetka2
29.1.2014 11:39 | |
+9 -1
Reagovať
dievcata ,recept je dobrý..vodu das kolko potrebujes...nappriklad davam len jedno vajce...a halusky musia vyplavat na povrch ,ako cetoviny...robime aj s kapustou aj kyslou aj s tvarohom aj klobasou a slaninkou...tak poriadne po slovensky.
maria.slovakova
29.1.2014 12:06 | |
+19 -1
Reagovať
bryndzové halušky sa neprelievajú vodou ...
bobana99
29.1.2014 12:54 | |
+23 -9
Reagovať
ja nikdy nepridávam vodu...a používam len polohrubú múku
Anonymný nick
21.3.2015 19:32 | |
+14 -4
Reagovať
Rebeka60,zemiaky si pustia šťavu ,alebo šetríte zemiaky a pridavate viac vody?? ,
Anonymný nick
24.10.2015 10:30 | |
+26 -4
Reagovať
Dělám halušky už mnoho let od babičky ze Slovenska. Podle slovenské kuchařky se dělají úplně jinak..Také je nedělám přes cedník,ale pěkně na prkénku.Mouky dávam tolik,aby těsto nebylo suché,pak se nemusí přidávat voda..
Red-Hawko
21.12.2019 13:44 | |
+17 -1
Reagovať
A tie dve vajcia idú kam?
Szali
25.4.2020 11:35 | |
+4 -5
Reagovať
Ani na tom obrázku tie halušky nevyzerajú dobre.
Anonymný nick
18.7.2020 17:39 | |
+3 -0
Reagovať
Skutočne zvláštny recept. Ja nikdy halušky, keď robím bryndzové, nepremývam. A ano, dávam do cesta aj vajce. A múku nemusím miešať. Jednoducho dám hneď polohrubú. Vodu netreba dolievať. Zemiaky pustia dosť šťavy. A bryndzu si zmiešam s kyslou smotanou. Kto má na to a má chuť, mieša bryndzu so syrečkom v črievku. No a klasika, buďto osmažená slaninka, alebo klobása. A strúhaný syr vôbec nie. To netreba. A olizujú sa všetci.
ramann
20.7.2020 13:58 | |
+16 -4
Reagovať
vajcia sa nikdy do cesta na prave slovenske halusky nedavali a pouzivala sa len hladka muka...
Drozdikovy
22.7.2020 01:55 | |
+8 -4
Ano vajcia sa do zemiakoveho cesta nedavaju
Oľga51
19.8.2020 12:45 | |
+5 -8
Reagovať
Neviem čo Vám vadí na tomto recepte!? Však každý si varí podľa svojho receptu, tak nemusíme napádať iných!!!
Anonymný nick
26.9.2020 12:58 | |
+18 -11
Reagovať
Prosím Vás a kde sú tie vajcia v postupe Receptu? Alebo ste ich nedala??? Prosím o krátku Odpoveď. Dík. Jessy z Hamburgu