DISKUSIA: FOTORECEPT: Bryndzové halušky
Slovenský, kulinársky poklad...
Celkom
19 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
vajcia sa nikdy do cesta na prave slovenske halusky nedavali a pouzivala sa len hladka muka...
Anonymný nick
Skutočne zvláštny recept. Ja nikdy halušky, keď robím bryndzové, nepremývam. A ano, dávam do cesta aj vajce. A múku nemusím miešať. Jednoducho dám hneď polohrubú. Vodu netreba dolievať. Zemiaky pustia dosť šťavy. A bryndzu si zmiešam s kyslou smotanou. Kto má na to a má chuť, mieša bryndzu so syrečkom v črievku. No a klasika, buďto osmažená slaninka, alebo klobása. A strúhaný syr vôbec nie. To netreba. A olizujú sa všetci.
dievcata ,recept je dobrý..vodu das kolko potrebujes...nappriklad davam len jedno vajce...a halusky musia vyplavat na povrch ,ako cetoviny...robime aj s kapustou aj kyslou aj s tvarohom aj klobasou a slaninkou...tak poriadne po slovensky.
Voda no neviem zemiaky i tak pustaju stavu....ked uz tak syr lepsie ako pecena klobasa u nas sa pije aj zakysankou;)
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok