Pridať recept
Celkom 5 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
27.9.2013 10:51 | |
+33 -17
Reagovať
Výborný nápad, jen musím rajčata oloupat ;) Naši nemají slupky rádi.
topvar101
2.7.2014 14:13 | |
+92 -35
Reagovať
Sterilizujeme 15 minut ,ale pri akej teplote?
eruska25
2.7.2014 15:09 | |
+34 -42
Reagovať
Sterilizujem v zaváracom hrnci s dierkovanou vložkou. Vodu dávam len po vložku, teda sa sterilizuje v pare.
pola59
4.9.2018 09:07 | |
+40 -13
Reagovať
vyskusal som to presne tak ako je to popisane. 8 poharov po 3 dnoch som musel vyhodit. zacalo to kyslnut a som rad ze to nevybuchlo. surovo, bez varenia uz nikdy nebudem skusat. ani neviem, kde som urobil chybu.
jozeseb
16.7.2022 12:07 | |
+2 -2
Reagovať
Funguje to perfektne. Olupane nakrajane paradajky natlacim do pohara, poprekladam solou a dam medzi to zelerovy list, alebo pretlaceny cesnak - podla toho, co chcem mat. V priebehu tlacenia treba vylievat z pohara stavu. Zavieckovat, strcit do umyvacky riadu na najhorucejsi program, co mate. VYliatu stavu zbieram, da sa vypit, najlepsie ak ju trochu okorenim, alebo pouzit pri inom vareni.