Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: FOTORECEPT: Pletenky

V troche mlieka rozdrobíme droždie a necháme vzísť kvások... do misy preosejeme múku, pridáme maslo Flora Gold, žĺtok, zvyšok mlieka, lyžičku soli a kvások.

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
I.Feel_Die
14.1.2014 10:46 | |
+4 -1
Reagovať
ako dlho vydržia byť také čerstvé? :) aj tie z viacerých múk? je tam rozdiel? 8:|
evauhlik
15.1.2014 00:53 | |
+8 -2
najlepšie sú samozrejme čerstvé, výborné sú aj na druhý deň, ale viac neviem pretože u nás vydržia maximálne do druhého dňa aj to len vtedy ak ich pečiem večer... čo sa týka miešania múk tak čím viac celozrnných tmavých múk tým je pečivo hutnejšie, treba si to odskúšať čo komu chutí...