Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
merry321123
14.9.2015 16:06 | |
+1 -14
Reagovať
No z kolaca som sklamana velmi....piest korpus 10 minut je odveci....a z nasho kolaca sa akurat sliepky najedia (n)
dobruchut.sk
16.9.2015 07:49 | |
+9 -4
kolac sa pecie 20 minut na 220 stupnov, co je postacujuce. Najskor sa pecie iba korpus 10munut a potom sa pecie dalej aj so snehom dalsich 10 minut. Je to napisene podrobne v bode c.3
cookiess
19.10.2015 22:42 | |
+10 -3
Reagovať
Fantastický koláčik, odkedy som natrafila na tento recept, pečiem ho pravidelne. Ďakujem! :O
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.