Pridať recept
Celkom 12 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
kaco79
23.3.2014 12:20 | |
+9 -28
Reagovať
ryza je cesovina?
dorisa
23.3.2014 15:44 | |
+47 -5
ano, slovenska raža je cestovina, pripravuje sa ako normálna ryža, na oleji s cibuľkou atď.
Anonymný nick
13.5.2014 19:19 | |
+7 -50
musím povedať, že takto vyzerajúcu tarhoňu som ešte nikdy nevidela...... podľa mňa je to ryža ako lusk...tarhoňa je všade u nás guľatého tvaru....
dorisa
13.5.2014 20:02 | |
+28 -1
slovenska ryža je cestovina....áno
mausik69
26.2.2017 14:08 | |
+9 -4
Podľa mňa pani dorisa slovenská ryža je cestovina v Tom máte pravdu no pripravuje sa rovnako ako tarhoňa a to tak že sa nechá opražiť na oleji do zlatista a nemá byť biela .....
Anonymný nick
19.8.2015 12:48 | |
+8 -5
Reagovať
to vyzerá fajnovo...zajtra varím :)
dorisa
19.8.2015 14:58 | |
+9 -9
Dobru chuť a ďakujem 3:)
Anonymný nick
21.8.2015 11:22 | |
+11 -3
jaďakujem za super nápad...presne niečo takéto som hľadala :)
Anonymný nick
4.4.2016 12:34 | |
+9 -7
Reagovať
Dakujem za tip,zajtra uvarim,tesim sa😊
Anonymný nick
22.4.2018 10:31 | |
+32 -21
Reagovať
Dnes som robil tento recept.Ja som ho robil zo zemiakovim pyre.Rodinka si ho chválila.Dakujem.😀😁😘
Anonymný nick
7.2.2019 11:35 | |
+27 -9
Reagovať
Jednoduchý a dobrý recept:-)))
Anonymný nick
10.12.2019 12:52 | |
+26 -10
Reagovať
Naozaj jednoduchy a vyborny recept!