Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Fotorecept: Ovocný pudingáč na oblátke

Ovsené vločky si zabaríme horúcim mliekom, do ktorého sme primiešali instatnú kávu, resp. cappuccino, necháme postáť, kým nám napučia, cca 20min. Jablká a nektarinky si nakrájame a tenké plátky, môžme pridať kľudne aj iné ovocie. Pred ukladaním na cesto ich posypeme trochou práškového cukru, nech nám neklesnú na dno. Do napučaných vločiek pridáme ostatné prísady, premiešame. Plech namažeme, pomúčime. Na plech uložíme tortové oblátky a vylejeme premiešané cesto, na to poukladáme ovocie a dáme piecť o rúry na cca 35min, pri teplote 175 stupňov, treba sledovať.

« Späť na recept

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.