DISKUSIA: Fotorecept: Ovocný pudingáč na oblátke
Ovsené vločky si zabaríme horúcim mliekom, do ktorého sme primiešali instatnú kávu, resp. cappuccino, necháme postáť, kým nám napučia, cca 20min. Jablká a nektarinky si nakrájame a tenké plátky, môžme pridať kľudne aj iné ovocie. Pred ukladaním na cesto ich posypeme trochou práškového cukru, nech nám neklesnú na dno. Do napučaných vločiek pridáme ostatné prísady, premiešame. Plech namažeme, pomúčime. Na plech uložíme tortové oblátky a vylejeme premiešané cesto, na to poukladáme ovocie a dáme piecť o rúry na cca 35min, pri teplote 175 stupňov, treba sledovať.
« Späť na receptOdporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.