Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Bábovka z ovsených vločiek

Ovsené vločky rozdrvíme v mixéri. Do misky dáme rozdrvené vločky, cukor, vajcia, olivový olej, biely jogurt, vanilkový cukor, prášok do pečiva, štipku soli, nastúhanú citrónovú kôru, nasekané vlašské orechy a hrozienka. Všetky ingrediencie spolu premiešame a vylejeme do maslom vymastenej a vysypanej bábovkovej formy. Formu vysypeme rozdrvenými ovsenými vločkami. Pečieme 45 minút pri teplote 150 stupňov Celzia.

Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
1.4.2014 18:28 | |
+9 -0
Reagovať
Prave som ju dopiekla a cela sa mi mrvi a vobec nevyzera ako na obrazku
dorisa
13.5.2015 13:33 | |
+4 -0
Reagovať
Ja by som nechala dlhšie pôsobiť vločky v ceste, možno by to scelilo hmotu po upečení. *504*
e.echo
22.3.2018 22:19 | |
+0 -0
Reagovať
nikdy viac ju nepečiem. piekol som ju NIE 45 min. ako bolo uvádzané, ale až 1.5 hod., aby vôbec bola upečená a následne po upečení a vyklopení sa celá mrvila. jesť sa dala len lyžičkou. takže nikdy viac.