Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Hovädzia polievka

Mäso a kosti umyjeme. Cesnak a cibuľu olúpeme. Mrkva a menší kúsok zeleru a petržlenu očistíme a opláchneme. Vlasové rezance kúpime hotové a uvaríme ich podľa návodu. Do hrnca vložíme mäso, zalejeme ho studenou vodou, pridáme celé korenie. Pomaly privedieme k varu. Varíme na miernom ohni asi 1,5 hodiny. Usadenú penu zbierame sitkom.

Celkom 1 príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
1.2.2015 00:36 | |
+15 -28
Reagovať
hov.polivku máme veľmi radi,ale niie kupné rezance ,ale domáce na samotn.vajičkách cest..a veľmi teňučko nakrájam,alebo pečeňové halušky ..mäso nekrájam do polievky ale v celku ho uvarím a potom na tenké plátky ,,zemiak.pyré..a plnku ktoru robím v celfáne k tomu kompot,alebo šalát uhork,k tomu...do polievky už na mise nakrajam petržl.vňať na drobno,,mrkvu a zvyknem aj pár suš.alebo aj čerstv.hlivy zopár ušiek hodiť do polievky dodá to lepšiu chuť .....